Rezurekcja epickiego PBF jakim był Bleach Revolution
Chłopak nie zablokował ataku lecz złapał za nadgarstek i odskoczył .Przeciwnik widząc że wyciąga miecz wyciągnął dwie krótkie katany . Ruszając na Dantego wykonał proste kopnięcie na klatke piersiową i kilka prostych ataków mieczami.
Chłopak widząc szarżę z kopnięciem nawet nie trudził się obroną. Szybko wyjął zza pleców jeden ze swoich pistoletów i wykonał dwa strzały: jeden wprost na przeciwnika a drugi w przypadku gdyby uskoczył przed strzałem. Każdy atak mieczem starał się blokować swoim Rebellionem.
-Nie jesteś gadatliwy, co chłopie?
Dante starał się zadać swoim mieczem w kontratak nawet płytkie rany jednak jego calem były zawsze ręce przeciwnika.
Siła: 12*1,25=15
Wytrzymałość: 8*0,9=7
Szybkość: 9
Zręczność: 8*1,25=10
Siła pocisków: 15+15(za specjalizację)=30
Szybkość pocisków: 18
Reiatsu: 3370-20=3350
Dannte co prawda trafil przeciwnika w reke lecz to nie ostudzilo jego zapalenia do walki. Shin wykonal podciecie dantego po czy trafil go z kopa prosto w twarz odskakujac.
-Nie mamy o czym rozmawiac zginiesz i tyle.Odbrkna i odskoczyl od Dantego.
//W moim przypadku musisz pisać konkretnie czy zablokowałem jego miecz swoim i czy trafiłem go mieczem bo to ma znaczenie jako umiejętność Fullbringu. Z resztą nie tylko w moim. Rozpisz się trochę bo ja patrzeć nie mogę jak ty piszesz!\\
Dante zdobył to co chciał. Przeciwnik był ranny a to znaczy, że jego chwile są policzone. Kiedy wstał położył miecz na ramieniu i popatrzył w stronę przeciwnika.
-Nie masz ochoty pójść na całość? Zaszaleć? Uwolnić instynkty? -zapytał. -Walczymy już dziesięć minut... Drugie tyle i nie będziesz mógł mnie nawet drasnąć...
Następnie korzystając z manipulacji duszy zwiększył swoją szybkość i użył Bringerlight raz by znaleźć się za przeciwnikiem i zamarkować cios a następnie znów by tym razem pchnąć go ostrzem miecza prosto w klatkę piersiową. W razie niepowodzeni Dante odskakuje na znaczną odległość by uniknąć ewentualnego kontrataku i przygotowuję się broniąc mieczem.
Siła: 12
Wytrzymałość: 8
Szybkość: 9+1=10*1,5=15
Zręczność: 8
Szybkość Bringerlight: 15*2=30*1,2=36
Reiatsu: 3350+200-100=3450
Reitasu Rebelliona: 0+200(4 posty walki)+100(kontakt z bronią)=300
Ostatnio edytowany przez Dante (2013-01-06 15:05:03)
Przeciwnik widząc że dante znikną mu z oczu odrazu się odwrócił widząc przeciwnika próbował odskoczyć lecz został pchnięty mieczem .Załapał się zza rane chowając sztylety po prostu wszedł do karczmy na odchodne popatrzył na Dantego.
-Miło było . I znikną wchodząc do karczmy.
//400exp 7pn gold//
//Hem... Dźgnięty w serce ogromnym mieczem miał siłę by iść i mówić. Do tego zamiast do lekarza poszedł do karczmy się schlać O.O... Średniowiecze.\\
Dante wściekł się postawą przeciwnika. Najpierw atakuje go bez powodu, potem grozi mu śmiercią by na koniec uciec z podkulonym ogonem. Już wyjął pistolet by zastrzelić tego tchórza jednak ten zniknął w drzwiach karczmy. Fullbringer był Łowcą Demonów, najemnikiem ale nie mordercą. Nie będzie ryzykował życia postronnych ludzi.
Prychnął z niezadowoleniem i schował miecz na plecy.
-Co za frajer... -powiedział jakby do siebie. Spojrzał w niebo i zauważył, że zbliża się zmrok więc trzeba iść do roboty. Wkładajać ręce do kieszeni powoli szedł w stronę bliżej nieznaną...